fbpx

Cafémøde vedr. Partnerskab 2021

Strategien er lagt – og retningen er nu sat!

Partnerskabsprogrammet er nu på plads, og vi er klar til at kigge frem mod 2021. Har du fundet frem til, hvilket partnerskab, der passer til netop din virksomhed, eller har du fortsat spørgsmål?

Skulle du fortsat være i tvivl om, hvilket partnerskab som passer, har du mulighed for at deltage i et af vores kommende cafémøder. Her har du mulighed for at stille spørgsmål til partnerskabsprogrammet og få et overblik over de tilbud, der netop passer ind i din virksomhed. Du kan også høre mere om vores forskellige samarbejdspartnere og hvad det er de kan tilføre af værdi til partnerskabet. 

Vi ser frem til at se alle, der måtte have lyst.

Cafémøder  – AFLYST

De der har tilmeldt sig møderne, bliver kontaktet af Mikkel med henblik på et besøg fra ham i stedet. 

Vil dy gerne vide mere om partnerskaber og vil du gerne have besøg af Mikkel, så I kan få en snak om dine muligheder og de fordele, der er for lige netop din virksomhed, så tøv ikke, men ring på tlf. 2761 2670 

 

Onsdag 21. oktober: Cafe Salt på Mariager Saltcenter, Ny Havnevej. 
 

Torsdag 22. oktober: Destination Himmerland, Løgstørvej 14, Aars

I tiden frem til de kommende to møder, vil vi dog tillade os at kontakte en del af jer, der var med til Kick-off dagen m.h.b.p. at afklare evt. spørgsmål og sikre det bedst mulige udgangspunkt for et koordineret samarbejde.

Og har I allerede besetmt jer, så bare gi os et ring eller en mail – vi er SÅ klar!