fbpx

For erhverv

Velkommen til siden for erhverv og partnere

Denne side udbygges og opdateres løbende med indhold som arrangementer for erhvervet, presse, partnerskaber og andet relevant information til turismeerhvervet i Himmerland og Destination Himmerlands samarbejdspartnere.

Destination Himmerland - for erhverv og partnere

Projekter

Her kan du følge med i, hvilke projekter Destination Himmerland arbejder med. Vi forsøger at opdatere løbende med både nye projekter, men også med nyt om de igangværende projekter.

Destination Himmerland - for erhverv og partnere

Presse og markedsføring

Her kan du finde de presse-meddelelser, som Destination Himmerland har udsendt til pressen – samt et udvalg af markedsførings-materiale udgivet i pressen

Destination Himmerland - for erhverv og partnere

Partnerskaber

Læs om et partnerskab med Destination Himmerland. Her finder du både info om de forskellige typer partnerskaber og alle fordele hertil. Desuden kan du læse om et udvalg af samarbejdspartnere.

Hotel BramslevGaard

Strategi og markedsføring 

Destination Himmerland har sat retning for turismen frem til 2024. Vil du blive klogere på den retning vi skal, så læs strategi og markedsføringsstrategi her.

Cafémøder vedr. partnerskaber

Har du spørgsmål til det nye partnerskabsprogram – eller er du i tvivl om, hvad din virksomhed får ud af et indgå et partnerskab og destinationssamarbejde? Så ta’ med på et af efterårets cafémøder, hvor du sætter dagsorden. Vi snakker om det I har behov for.

Hotel BramslevGaard
Destination Himmerland - for erhverv og partnere

Back to Business – Back on Track

I dette projekt indgår bl.a. en Vidensdag, hvor vi kigger nærmere på konsekvensen af Corona og hvilke erfaringer turismeerhvervet har gjort sig og kan tage med videre.

Hold dig opdateret …