fbpx

Projekter

Her kan du læse om de projekter, som vi på nuværende tidspunkt arbejder med. Som der løbende komme nu projekter til, bliver siden udbygget med yderligere information. 

Back to Buisness – Back on Track

Som projektets navn antyder, så handler det om at turismevirksomhederne skal kickstarte deres forretning igen, så vi kan komme tilbage på sporet, hvor vi tiltrækker turisterne til vores dejlige områder i Himmerland, Limfjordsområdet og i Kystlandet!

HimmerLand Golf & Spa

MEET Himmerland

MEET Himmerland er et samarbejdsprojekt med fokus på møde- og konferenceturisme, som er i opstartsfasen. Det er et samarbejde mellem Messecenter Vesthimmerland, Vitskøl Kloster, Himmerland Golf & Spa Resort og Destination Himmerland, hvor Weltklasse er med til at udarbejde den visuelle identitet og koncept.

Kultur og Natur – Outdoor Hobro

Ideen med projektet er at udvikle outdoor turisme i Hobro området til glæde og gavn for borgere og turister i området, og formålet er at skabe forretningsmæssig værdi for de aktører, som indgår i projektets netværk om udvikling af outdoor turismen, således at det kan fortsættes, når projektet stopper.

HimmerLand Golf & Spa

Konsolideringsprojekt – Destination Himmerland

Info følger ….